ingatlanjog

m_logo

Ingatlanjogban jártas irodánk szakszerű és precíz jogi szolgáltatás keretében teljes körű ügyintézést és képviseletet vállal akár eseti akár tartós megbízás keretein belül.

Az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézés során Irodánk az adózással és illetékfizetéssel kapcsolatos tanácsadást is vállalja. Különös jelentősége van ez utóbbiaknak új társasház építésénél, gazdasági társaságok közötti nagy értékű ingatlan átruházásánál, ingatlanvagyont is tartalmazó tagsági részesedés átruházásánál.  

Szolgáltatásaink kiterjednek az ingatlannal kapcsolatos valamennyi eljárásra. Így különösen sokakat érintő lakásbérleti szerződések megszüntetése, a bent lakó személyek kilakoltatásával kapcsolatos ügyintézés, a telekhatárral kapcsolatos jogviták megnyugtató rendezése, a kisajátítási eljárásokkal összefüggő egyeztetéseken való részvétel, közös tulajdon megszüntetése során felmerülő jogi problémák megoldása, elővásárlási joggal kapcsolatos tanácsadás, végrehajtás alá vont ingatlannal kapcsolatos ügyintézés, kártérítés.


Lépjen kapcsolatba velünk most!

m-ikon

Az Iroda Debrecen jól megközelíthető, egyik legfrekventáltabb részén található. Ügyfelei és vendégei számára az épület udvarán díjmentes parkolási lehetőséget biztosít.


Tel: 06 52 216 743          E-mail: iroda@mtugyved.hu       

Címünk: 4028 Debrecen, Simonyi út 29. I/2.  

Nyitvatartás: Hétfőtől - csütörtökig 8-17.00 ig, pénteken 8-14.30 ig. 


Keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy megoldjuk a felmerült jogi problémákat.

A honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Maczkó Tibor Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.
© 2019-2024 www.mtugyved.hu | adatkezelési tájékoztató powered by Forweb - Weboldal készítés
Dr. Maczó Tibor ügyvédi iroda magunkról kapcsolat
kiemelt szakterület
adójog
szolgáltatások