munkajog

m_logo

Elsődleges célunk a munkaügyi jogviták békés úton történő rendezése. Meggyőződésünk szerinti ugyanis ez szolgálja a leggyorsabban és a leginkább az ügyfél érdekeit. Ezért már célszerű időben, a folyamat elején jogi segítséget igénybe venni a kedvező feltételek kialakításához és az igényérvényesítés hatékonyságának növeléséhez. Nagy tapasztalattal rendelkezünk bíróság előtti peres eljárásban történő igényérvényesítésben is mind munkavállalói, mind pedig munkáltatói oldalon egyaránt.  

Az Ügyvédi Iroda kiemelt szakterülete az adójog. Az munkaviszonnyal kapcsolatos adó,- és járulékterhek útvesztőiben történő eligazodáshoz, egyes munkavégzésre irányuló jogviszonyok adójogi szempontból történő megfelelő minősítéséhez nyújtunk hatékony segítséget, elősegítve ezzel a munkáltatók jogszerű működési gyakorlatát.

Eljárunk továbbá munkajogi iratok (munkaszerződés, felmondás, tanulmányi szerződés, versenytilalmi megállapodás stb.) szerkesztésében, véleményezésében, valamint részt veszünk a munkáltató belső szabályzatainak, tájékoztatóinak (pl: felügyelő bizottságba delegált munkavállalói küldött megválasztásának eljárási rendje) kidolgozásban.

 


Lépjen kapcsolatba velünk most!

m-ikon

Az Iroda Debrecen jól megközelíthető, egyik legfrekventáltabb részén található. Ügyfelei és vendégei számára az épület udvarán díjmentes parkolási lehetőséget biztosít.


Tel: 06 52 216 743          E-mail: iroda@mtugyved.hu       

Címünk: 4028 Debrecen, Simonyi út 29. I/2.  

Nyitvatartás: Hétfőtől - csütörtökig 8-17.00 ig, pénteken 8-14.30 ig. 


Keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy megoldjuk a felmerült jogi problémákat.

A honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Maczkó Tibor Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.
© 2019-2024 www.mtugyved.hu | adatkezelési tájékoztató powered by Forweb - Weboldal készítés
Dr. Maczó Tibor ügyvédi iroda magunkról kapcsolat
kiemelt szakterület
adójog
szolgáltatások