Magunkról

m_logo
Dr. Maczkó Tibor

A Dr. Maczkó Tibor Ügyvédi Iroda 2015. évben alakult, alapítója az ügyvédi tevékenység megkezdését megelőzően a NAV jogtanácsosaként közel egy évtizedes szakmai tapasztalatot szerzett az adójog számos területén és végrehajtási jogban.

Az Ügyvédi Iroda fő profiljaként gazdasági társaságok jogi képviseletét látja el adóperekben és egyéb közigazgatási perekben, azonban fokozott hangsúlyt helyez a gazdasági szereplők működése során felmerült adójogi kockázatok feloldására, adózási kérdések kezelésére.
Megbízásai között szerepel továbbá polgári peres és nemperes eljárásokban, cégeljárásban való jogi képviselet ellátása, valamint követelésbehajtás és okiratszerkesztés.

Az Ügyvédi Iroda folyamatosan bővülő, jellemezően állandó ügyfélkörrel rendelkezik. Visszatérő és állandó ügyfelei visszajelzései alapján alapos szakmai felkészültség, ügyfélközpontúság, rugalmasság és megbízhatóság egyaránt jellemzi az Irodát. 

Az Ügyvédi Iroda értékeit hosszú évek alatt megszerzett szakmai tudás és kompetencia, a folyamatos képzés és fejlődés igénye, valamint a széleskörű partnerhálózat és kiváló infrastruktúra alkotják.

Az Iroda ez utóbbi jellemzők szerint, körültekintően és odafigyeléssel választotta és választja ki munkatársait, valamint a különböző szakterületeken vele együttműködő partnerirodákat, és közbeszerzési szaktanácsadót. Komplex szolgáltatásnyújtás érdekében a tevékenységét széles körű partnerhálózattal - több szakértő ügyvéd közreműködésével – végzi, amely lehetővé teszi a teljeskörű és magas szintű igényérvényesítést az ország egész területén.


Lépjen kapcsolatba velünk most!

m-ikon

Az Iroda Debrecen jól megközelíthető, egyik legfrekventáltabb részén található. Ügyfelei és vendégei számára az épület udvarán díjmentes parkolási lehetőséget biztosít.


Tel: 06 52 216 743          E-mail: iroda@mtugyved.hu       

Címünk: 4028 Debrecen, Simonyi út 29. I/2.  

Nyitvatartás: Hétfőtől - csütörtökig 8-17.00 ig, pénteken 8-14.30 ig. 


Keressen minket bizalommal, szívesen állunk rendelkezésére, hogy megoldjuk a felmerült jogi problémákat.

A honlapot a Debreceni Ügyvédi Kamarába bejegyzett Dr. Maczkó Tibor Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a Magyar Ügyvédi Kamara honlapján megtalálhatóak.
© 2019-2024 www.mtugyved.hu | adatkezelési tájékoztató powered by Forweb - Weboldal készítés
Dr. Maczó Tibor ügyvédi iroda magunkról kapcsolat
kiemelt szakterület
adójog
szolgáltatások